Tarieven Lopik

Hieronder ziet u de tarieven voor onze locatie Lopik. Spot4kids is geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Hierdoor heeft u recht op kinderopvangtoeslag. U kunt een proefberekening maken bij toeslagen.nl om te kijken hoeveel kinderopvangtoeslag u per kind ontvangt. Voor de proefberekening heeft u de uurprijs en het aantal opvanguren per maand nodig. Beide kunt u aflezen in onderstaande tabel.

Registratie LRKP
Onder aan onze website staat een link naar landelijkregisterkinderopvang.nl. Het Registratienummer Landelijk Register voor Spot4kids Lopik BSO is 484297089. Het Registratienummer Landelijk Register voor Spot4kids Lopik KDV is 283339421.

Tarieven Spot4kids Lopik kinderdagverblijf en peuteropvang 2019

 

Tarieven Spot4kids Lopik BSO

Heeft u een laag inkomen en kunt u de eigen bijdrage niet betalen dan komt u mogelijk in aanmerking voor de regeling indirecte schoolkosten Lopik. Meer informatie over deze en andere minimaregelingen vindt u op www.wil-lekstroom.nl. Ook kunt u contact opnemen met het Breed Sociaal Loket Lopik zij zijn op werkdagen bereikbaar op 0348-559955.