Tarieven

Spot4kids is geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Hierdoor heeft u recht op kinderopvangtoeslag. U kunt een proefberekening maken bij toeslagen.nl om te kijken hoeveel kinderopvangtoeslag u per kind ontvangt. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we voor u onderaan deze pagina een tool gebouwd zodat u kunt kijken welke vorm van opvang voor u het meest voordelig is. Voor de proefberekening heeft u de uurprijs en het aantal opvanguren per maand nodig, deze vind u ook in deze tool.

Als u graag advies wilt over de keuze van een bepaald product kunt u contact opnemen met 0348-769094 of een mailtje sturen met uw telefoonnummer naar tarieven@spot4kids.nl. We nemen dan contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Heeft u een laag inkomen en kunt u de eigen bijdrage niet betalen dan komt u mogelijk in aanmerking voor de regeling indirecte schoolkosten Lopik. Meer informatie over deze en andere minimaregelingen vindt u op www.wil-lekstroom.nl. Ook kunt u contact opnemen met het Breed Sociaal Loket Lopik zij zijn op werkdagen bereikbaar op 0348-559955.