Oudercommissie

De oudercommissie is een belangrijk onderdeel van Spot4kids, zo is zij een medezeggenschapsorgaan, en heeft adviesrecht. De oudercommisie zorgt ervoor dat de belangen van ouders en kinderen behartigd worden in het beleid dat Spot4kids voert.

De oudercommissie adviseert Spot4kids o.a. over:

  • voeding, veiligheid en gezondheid
  • openingstijden
  • klachten
  • tarieven
  • spel- en ontwikkelingsactiviteiten

Er is een reglement samengesteld door de oudercommissie. De agenda van de oudercommissievergadering is te vinden in het ouderportaal.

Spot4kids stelt het erg op prijs als ouders zich aan willen melden voor de oudercommissie. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over de oudercommissie…. We staan u graag te woord!

Hieronder stellen de leden van de oudercommissie zich aan u voor:

Oudercommissie Spot4kids
Als Oudercommissie willen we de belangen van de kinderen en de ouders zo goed mogelijk behartigen. Goede communicatie is hierin de sleutel. Dus: leg ons uw vraag of opmerking voor en wij gaan er mee aan de slag, want daar is de Oudercommissie voor!

De oudercommissie van Spot4kids bestaat uit meerdere leden,  waaronder in ieder geval de functies van Voorzitter, Penningmeester en Secretaris verdeeld worden. De huidige oudercommissie bevat de volgende leden: Anita van Rossum, Nienke Moek, Monique Wijbenga-Beumkes, Rosalie Grote, , Karina den Oudsten, Marieke Booij, Demi Nesselaar en Maarten Snel.

Aangenaam! Mijn naam is Anita van Rossum, getrouwd, woon in Lopik en ik ben super trotse moeder van Chiara en Dewi. Ze gaan twee dagen per week met veel plezier naar Spot4kids, zodat ik als communicatieadviseur bij een branchevereniging een super afwisselende en toffe functie kan vervullen. De reden dat ik mijn aangemeld heb voor de oudercommissie is, is dat ik graag mijn mening geef als ouder en graag betrokken ben bij de opvang van onze kids. Met elkaar maken we de opvang alleen maar beter!

Hoi! Ik ben Nienke Moek, moeder van Lieke (peutergoep) en Maaike (babygroep)  in Lopik. Ik ben getrouwd met Jim en samen we wonen in Uitweg. Ik werk als productmanager bij Peaks. Ik heb me aangemeld bij de oudercommissie, omdat ik denk dat het goed is dat er ook vanuit het standpunt van de ouders wordt gekeken naar het beleid, en hier denk ik graag over mee. Als jullie tips, ideeën of vragen hebben dan horen we het graag, daar gaan we dan zeker mee aan de slag!

Hi! Ik ben Monique Wijbenga Beumkes, getrouwd en woonachtig in Lopik. Ik ben de moeder van Norah (peutergroep) en Juliëtte (babygroep)
Ik ben werkzaam bij een sloopwerken bedrijf als werkvoorbereider.
Aangezien Norah en Juliëtte beide twee dagen per week doorbrengen bij Spot4kids, wil ik hier graag betrokken bij zijn. Dat is dan ook de voornaamste reden dat ik mij heb aangemeld bij de oudercommissie. Dit geeft mij tevens de kans om Spot4kids beter te leren kennen en meer betrokken te raken in de gemeenschap van Lopik.

Hoi. Ik ben Rosalie Grote en woon samen met mijn vriend Jeroen en onze dochter Jasmijn in Lopik.
Jasmijn gaat twee dagen per week naar Spot4kids (de Gummyberen) en heeft het hier erg naar haar zin. Zelf ben ik werkzaam als ambulant hulpverlener binnen de specialistische jeugdzorg. In de tijd die overblijft wandel ik graag met de hond en hou ik van gezellige uitstapjes met elkaar. Ik heb mij aangemeld voor de oudercommissie, omdat ik graag op de hoogte ben van wat er speelt binnen Spot4kids. Daarnaast hoop ik op deze manier een bijdrage te kunnen leveren en er met elkaar voor te zorgen dat Spot4kids een fijne plek is en blijft, voor alle kinderen, ouders en medewerkers.

Hi! Ik ben Karina. Ik ben getrouwd met Joost en samen met onze kinderen Lotte en Gijs wonen wij in Lopik. Ik werk met veel plezier 4 dagen per week bij een belastingadvieskantoor in Maarn. Ik vind het leuk om betrokken te blijven bij de ontwikkelingen binnen Spot4kids en heb me daarom aangemeld voor de oudercommissie.

Hallo, mijn naam is Demi Nesselaar en woon samen met mijn man en 2 zonen in Lopik. Sinds de geboorte van onze zonen breng ik ze met alle liefde naar Spot4kids. Daarom leek het mij interessant om ook in de ouder commissie plaatst te nemen zodat ik ook kan zien wat er achter de schermen gebeurd. Dit jaar ben ik ook zelf pedagogisch medewerker geworden en hoop dat ik hiermee ook nieuwe kennis opdoe.

Hallo! Mijn naam is Marieke Booij, getrouwd en woon in Lopik. Ik ben moeder van 2 heerlijke kinderen, Teun en Fien. Ik werk 2,5 dag per week als pedagogisch medewerkster op een peuterspeelzaal en BSO. Door mijn eigen werk weet ik dat het belangrijk is dat er goed naar ouders wordt geluisterd. Het lijkt me dan ook erg leuk om hier in mee te denken en een schakel in te kunnen zijn

Hi! Ik ben Maarten Snel, getrouwd met Danielle en de vader van 2 meiden Noa en Evi. Beide
gaan ze met veel plezier naar locatie Benschop.
Zelf werk ik ook in de kinderopvang en weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om de ouders als adviesorgaan te hebben. Ze zijn altijd een belangrijk onderdeel van een organisatie.
Mede hierdoor, en doordat er te weinig vaders in de oudercommissie zitting nemen ;), help ik graag mee.
Heb je vragen of wil je graag iets kwijt dat wij als oudercommissie mee kunnen nemen in de vergaderingen, spreek mij dan gerust aan!

U kunt uw vraag aan de oudercommissie stellen via oudercommissie@spot4kids.nl