Oudercommissie

De oudercommissie is een belangrijk deel van Spot4kids, zo is zij een medezeggenschapsorgaan, en heeft adviesrecht. De oudercommisie zorgt ervoor dat de belangen van ouders en kinderen behartigd worden in het beleid dat Spot4kids voert.

De oudercommissie adviseert Spot4kids o.a. over

  • voeding, veiligheid en gezondheid
  • openingstijden;
  • klachten
  • tarieven
  • spel- en ontwikkelingsactiviteiten.

Daarnaast mag de oudercommissie samen werken met de organisaties van Sinterklaas, voorleesontbijt en ouderavonden. Er is een reglement samengesteld door de oudercommissie. Spot4kids stelt het erg op prijs als ouders zich aan willen melden voor de oudercommissie. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over de oudercommissie….We staan u graag te woord!

Hieronder stellen de leden van de oudercommissie zich aan u voor:

Oudercommissie Spot4kids
Als Oudercommissie willen we de belangen van de kinderen en de ouders zo goed mogelijk behartigen. Goede communicatie is hierin de sleutel. Dus: leg ons uw vraag of opmerking voor en wij gaan er mee aan de slag, want daar is de Oudercommissie voor!

De oudercommissie van Spot4kids bestaat uit 4 leden,  waaronder in ieder geval de functies van Voorzitter, Penningmeester en Secretaris verdeeld worden. De huidige oudercommissie bevat de volgende leden: Anja Klever, Miranda van Ieperen, Deciana van Duijn.

Mijn naam is Anja Klever, supertrotse mama van Roan en Elin, Account Executive/Online Marketeer bij Sjonic: voor succesvolle websites, secretaris bij de Buurtvereniging van Polsbroekerdam, bestuurslid van de Vereniging Handel en Industrie IJsselstein, bestuurslid van de Vrienden van het Cals, projectlid van de Dag van de Techniek…én  lid van de oudercommissie van Spot4kids. Misschien wel de belangrijkste bijbaan! Met veel plezier vertegenwoordig ik de vestiging in de St. Victorschool van Benschop en kijk ik vanuit het belang van mijn zoon en de andere kids naar de beleidskeuzes van Ruth en Sabina. Vragen of tips? Leuk!

Hallo, ik ben Deciana van Duijn, woon in Lopik. Ik ben moeder van 3 kinderen. Milan en Nika op de bso en Ziva op het kdv. Ze zitten op de mooie en nieuwe locatie in Lopik. Op dinsdag en donderdag werk ik in Harmelen als preventie tandartsassistente bij een angsttandarts. De reden waarom ik ben lid geworden van de oudercommissie is omdat ik graag betrokken wil zijn bij de inspraak van het beleid bij Spot4kids en om mijn mening te kunnen geven als ouder. Met deze motivatie heb ik er veel zin in!!

Mijn naam is Miranda van Ieperen en lid van de oudercommissie. Ik werk als operationeel medewerker bij een ict bedrijf. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen Romy en Lenny. Zij gaan beiden vol enthousiasme 2 dagen in de week naar Spot4kids in lopik. Sinds ze daar heen gaan, hoef ik niet veel vrij meer te nemen in de vakanties. Ik krijg vriendelijk het verzoek om een andere dag vrij te nemen, maar niet de Spot4kidsvakantiedag.

Ik ben Anita Muijs, moeder van Iwan. Ik werk parttime als apothekersassistente in een openbare apotheek. Iwan gaat twee dagen per week naar de bso en heeft het daar enorm naar zijn zin, hij komt altijd thuis met de mooiste knutsels en verhalen. Het spreekt mij aan om meer betrokken te zijn bij de opvang van mijn zoon, daarom heb ik mij aangemeld bij de oudercommissie.

U kunt uw vraag aan de oudercommissie stellen via oudercommissie@spot4kids.nl