Oudercommissie

De oudercommissie is een belangrijk onderdeel van Spot4kids, zo is zij een medezeggenschapsorgaan, en heeft adviesrecht. De oudercommisie zorgt ervoor dat de belangen van ouders en kinderen behartigd worden in het beleid dat Spot4kids voert.

De oudercommissie adviseert Spot4kids o.a. over:

  • voeding, veiligheid en gezondheid
  • openingstijden
  • klachten
  • tarieven
  • spel- en ontwikkelingsactiviteiten

Er is een reglement samengesteld door de oudercommissie. De agenda van de oudercommissievergadering is te vinden in het ouderportaal.

Spot4kids stelt het erg op prijs als ouders zich aan willen melden voor de oudercommissie. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over de oudercommissie…. We staan u graag te woord!

Hieronder stellen de leden van de oudercommissie zich aan u voor:

Oudercommissie Spot4kids
Als Oudercommissie willen we de belangen van de kinderen en de ouders zo goed mogelijk behartigen. Goede communicatie is hierin de sleutel. Dus: leg ons uw vraag of opmerking voor en wij gaan er mee aan de slag, want daar is de Oudercommissie voor!

De oudercommissie van Spot4kids bestaat uit 5 leden,  waaronder in ieder geval de functies van Voorzitter, Penningmeester en Secretaris verdeeld worden. De huidige oudercommissie bevat de volgende leden: Anita van Rossum, Judith Pieterse, Nienke Moek, Monique Wijbenga Beumkes en Ilona Appelboom-Boere.

Aangenaam! Mijn naam is Anita van Rossum, getrouwd, woon in Lopik en ik ben super trotse moeder van Chiara en Dewi. Ze gaan twee dagen per week met veel plezier naar Spot4kids, zodat ik als communicatieadviseur bij een branchevereniging een super afwisselende en toffe functie kan vervullen. De reden dat ik mijn aangemeld heb voor de oudercommissie is, is dat ik graag mijn mening geef als ouder en graag betrokken ben bij de opvang van onze kids. Met elkaar maken we de opvang alleen maar beter!

Hallo! Mijn naam is Judith Pietserse , ik ben de moeder van Lisa en Vera. samen met mijn man en kinderen woon ik sinds oktober 2018 met veel plezier in Lopik. Naast trotse moeder ben ik verpleegkundig specialist GGZ, waarbij ik in Utrecht met volwassenen met ADHD werk.
Mijn ervaringen met Spot4Kids in vergelijking met de kinderopvang in mijn vorige woonplaats is erg positief. Door deel uit te maken van de oudercommissie hoop ik betrokken te zijn bij ontwikkelingen en het beleid binnen Spot4kids zodat mijn meiden hier met plezier naar toe kunnen blijven gaan. Voor de andere ouders ben ik bereikbaar zodat hun stem, mening, ideeën en vragen gehoord worden.

Hoi! Ik ben Nienke Moek, moeder van Lieke (peutergoep) en Maaike (babygroep)  in Lopik. Ik ben getrouwd met Jim en samen we wonen in Uitweg. Ik werk als productmanager bij Peaks. Ik heb me aangemeld bij de oudercommissie, omdat ik denk dat het goed is dat er ook vanuit het standpunt van de ouders wordt gekeken naar het beleid, en hier denk ik graag over mee. Als jullie tips, ideeën of vragen hebben dan horen we het graag, daar gaan we dan zeker mee aan de slag!

Hi! Ik ben Monique Wijbenga Beumkes, getrouwd en woonachtig in Lopik. Ik ben de moeder van Norah (peutergroep) en Juliëtte (babygroep)
Ik ben werkzaam bij een sloopwerken bedrijf als werkvoorbereider.
Aangezien Norah en Juliëtte beide twee dagen per week doorbrengen bij Spot4kids, wil ik hier graag betrokken bij zijn. Dat is dan ook de voornaamste reden dat ik mij heb aangemeld bij de oudercommissie. Dit geeft mij tevens de kans om Spot4kids beter te leren kennen en meer betrokken te raken in de gemeenschap van Lopik.

Hoi ouders! Vanuit Cabauw neem ik deel aan de oudercommissie. Ik ben Ilona Appelboom-Boere, getrouwd en trotse moeder van 3 dochters. Twee ochtenden per week gaat de middelste met veel plezier naar de peuterspeelzaal. Voor m’n werk ben ik dagelijks bezig met het verbeteren van processen, met name logistiek en administratief gerelateerd.
Mochten jullie verbeteringen of ideeën hebben voor Spot4kids dan weten jullie mij te vinden.

Hallo! Mijn naam is Marieke Booij, getrouwd en woon in Lopik. Ik ben moeder van 2 heerlijke kinderen, Teun en Fien. Teun gaat inmiddels naar school en komt 2 ochtenden en 3 middagen spelen op de BSO. Fien gaat 1,5 dag naar de dagopvang. Ik werk 2,5 dag per week als pedagogisch medewerkster op een peuterspeelzaal en BSO. Door mijn eigen werk weet ik dat het belangrijk is dat er goed naar ouders wordt geluisterd. Het lijkt me dan ook erg leuk om hier in mee te denken en een schakel in te kunnen zijn.

Hallo ouders!
Mijn naam is Françoise Verhoef, getrouwd met Gijs en wij zijn de trotse ouders van Wessel, Lotus  en Sascha.
Ik zit in de ouder commissie voor de lokatie Benschop. Sascha gaat hier naar de peuteropvang en Wessel en Lotus naar de BSO.
De oudercommissie van Spot4kids is voor mij een manier om actief betrokken te zijn bij de opvang van mijn kinderen. Voor ouders die vragen of opmerkingen hebben over de opvang in Benschop, voel je vrij om mij te benaderen.

U kunt uw vraag aan de oudercommissie stellen via oudercommissie@spot4kids.nl